Vakantie mogelijkheden

Een wintersportreis is een vakantiemogelijkheid die jaarlijks door honderdduizenden landgenoten in meer dan 2000 wintersportgebieden in de wereld wordt genoten. Deze honderdduizenden wintersporters boeken hun wintersportvakantie zelf, ze boeken deze via een reisorganisatie of ze boeken deze (steeds vaker) via een op maat formule.

Op Maat:

Steeds vaker kiezen mensen ervoor om zich te laten voorlichten door een persoonlijk reisadviseur. Mensen willen ontzorgd worden, men wil dat alles goed geregeld wordt, dat alles klopt en aan de wensen voldoet. Bent u op zoek naar de wintersportreis van uw dromen, maar heeft u geen zin, tijd of kennis van de mogelijkheden, dan kunt u uw wensen aan ons kenbaar maken. Aan de hand van uw wensen zoeken wij de wintersportvakantie van uw dromen. Dit hoeft niet duurder te zijn dan wanneer u zelf een pakketreis boekt, maar in ieder geval weet u nu zeker dat uw vakantiewensen en voorwaarden zijn opgenomen in uw droomreis.

Neem contact op voor de vakantiemogelijkheden.

Pakketreis:

Een pakketreis is een wintersportreis waarbij u de accommodatie, het vervoer, skipas en skihuur (optioneel) in één pakket boekt. U heeft geen omkijken naar de details, alles is geregeld. Ik kan u ook bijstaan met het vinden van een pakketreis die aan uw wensen voldoet. Of wellicht kan ik een geheel "op maat" skivakantie voor u samenstellen, laat u ontzorgen en versta versteld van de mogelijkheden die ik u kan bieden voor de prijs van een standaard pakketreis

Uit een groot aanbod skivakantie mogelijkheden kunnen wij u via verschillende partners een groot reisaanbod aanbieden, neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.